Slik sjekker du sikkerheten til passordene dine

Kun tilgjengelig i Kaspersky Premium.

Internett-kontoene dine er i alvorlig fare hvis de passord som ikke er unike eller er svake (for eksempel qwerty eller 12345) og hvis passordene er basert på informasjon som er lett å gjette seg til eller få tak i (for eksempel navn på slektninger eller fødselsdatoer).

Kaspersky-programmet kan hjelpe deg med å raskt sjekke hvor komplekse passordene dine er, og om det samme passordet brukes for mer enn én konto.

Slik kontrollerer du passordsikkerheten:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Velg delen Personvern.
  3. Under Passordsikkerhet gjør du ett av følgende:
    • Klikk på Last ned hvis Kaspersky Password Manager ikke er installert enda. Knappen kan hete Start eller Åpne hvis Kaspersky Password Manager ikke er konfigurert, er utdatert eller er koblet til en My Kaspersky-konto som ikke stemmer overens med kontoen som Kaspersky-programmet er koblet til.

Dette starter installasjonen av Kaspersky Password Manager. Følg instruksjonene i veiviseren.

• Klikk på Skann hvis skanningen ikke er kjørt enda.
    • Klikk på Detaljer hvis skanningen allerede er kjørt.

Skanneresultatene vises under Passordsikkerhet og er gruppert etter sikkerhetskategorier.

Se hjelpedelen for Kaspersky Password Manager for å lære mer om passordskanning.